Τη Μαρέβα Μητσοτάκη επισκέφθηκαν ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας και η Αριάννα Ροκφέλερ, απόγονος του φιλέλληνα Τζον Ροκφέλερ Τζούνιορ, με τη δωρεά του οποίου αναστηλώθηκε η Στοά του Αττάλου.

Μετά την επίσκεψης της Αριάννας Ροκφέλερ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Τήνο, συναντήθηκε με την σύζυγο του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για την οικογένεια Ροκφέλερ.

Η κυρία Μητσοτάκη δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφία από την συνάντηση σχολιάζοντας: “Με χαρά καλωσορίσαμε την @arianarockefeller στην Ελλάδα, εγγονή του John D. Rockefeller Jr., ενός σημαντικού φιλέλληνα και φιλάνθρωπου. Η αναστήλωση της Στοάς του Αττάλου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ετών 1953-1956 από την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών υλοποιήθηκε χάρη στη δωρεά της οικογένειας Rockefeller”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Με χαρά καλωσορίσαμε την @arianarockefeller στην Ελλάδα, εγγονή του John D. Rockefeller Jr., ενός σημαντικού φιλέλληνα και φιλάνθρωπου. Η αναστήλωση της Στοάς του Αττάλου που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ετών 1953-1956 από την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών υλοποιήθηκε χάρη στη δωρεά της οικογένειας Rockefeller. _ Happy to welcome @arianarockefeller, the great grand daughter of John D. Rockefeller, Jr., who was a philhellene and philanthropist. The restoration of the Stoa of Attalos was carried out from 1953 to 1956 by the American School of Classical Studies at Athens and funding by the Rockefeller family. Along with the member of Parliament @philip_fortomas and their associates @heidi_lazani @adellaporta.gr @athina.dellaporta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Ομοίως και ο ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππος Φόρτωμας, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να επισκεφτούμε μαζί με την κ. Αριάνα Ροκφέλερ την κ. Μαρεβα Μητσοτάκη.
Η ιστορία και ο πολιτισμός της χώρας μας στο επίκεντρο της συζήτησής μας. Μαζί μας οι συνεργάτες μας κυρίες Χάιντι Λαζάνη, Αφροδίτη και Αθήνα Δελλαπόρτα.

Ευχαριστούμε πολύ @marevagrabowskimitsotaki »