Παραδόθηκε σήμερα η πυραυλάκατος Καραθανάσης

Οι εργασίες πρόκειται να αναληφθούν από το Πολεμικό Ναυτικό προκειμένου το πλοίο να αποδοθεί στη συνέχεια στο Αρχηγείο Στόλου


ΕΛΛΑΔΑ
23:41
02/07/2020
Παραδόθηκε σήμερα η πυραυλάκατος Καραθανάσης
5
loading

Κατέπλευσε σήμερα -μετά την εκτέλεση δοκιμαστικού πλου- στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας/Αμφιάλη η Νο6 πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού, η ΤΠΚ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ.

«Το Πολεμικό Ναυτικό έχει κάθε λόγο να επιχαίρει διότι επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημά του και παραλαμβάνει ένα καράβι (την πυραυλάκατο «6») που έχει απόλυτη ανάγκη αυτή την ώρα και βλέπει πλέον ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να παραλάβει και το τελευταίο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας χθες στην κοινοβουλευτική επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών επί του νομοσχεδίου «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του υπουργείου Άμυνας του Κράτους του Ισραήλ και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας για την προμήθεια Εξοπλισμού και Υπηρεσιών».

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΝ, «η τελετή ένταξης του ΤΠΚ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ στο Πολεμικό Ναυτικό προγραμματίζεται εντός του μηνός Ιουλίου. Οι εργασίες ολοκλήρωσης επιμέρους συστημάτων πρόκειται να αναληφθούν από το Πολεμικό Ναυτικό προκειμένου το πλοίο να αποδοθεί στη συνέχεια στο Αρχηγείο Στόλου για πλήρη επιχειρησιακή ένταξη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar @ Εμείς κάνουμε ΑΜΑΝ

  Πώς να περισσέψουν λεφτά για το Πολεμικό Ναυτικό όταν επί δεκαετίες έκλεβαν και έπαιρναν μίζες οι κλεφτοκυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί μας πτώχευσαν και μας έβαλαν στο μνημόνιο. Άρα τα βέλη σου στρέψε τα προς τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας.
  Ενημερωτικά σου λέω ότι ο Κούλης ετοιμάζει νέα χρεοκοπία!
  Με νέο μνημόνιο, ΔΝΤ, εποπτεία, λιτότητα, φτώχεια και δυστυχία.
  Γι\'αυτό λάβε τα μέτρα σου.

 2. avatar Λεωγω

  Ετοιμαζόμαστε για να. [...] η να μας [...];

 3. avatar Εμείς κάνουμε ΑΜΑΝ

  Για να ολοκληρωθεί μια πυραυλακολατο και οι Μογγολοι την ίδια στιγμή ολοκληρώσουν δεκάδες πολεμικά και φρεγάτες και υποβρύχια μέχρι και ελικοπτεροφορο . Αρε Μπαλαφα το διακινδύνεψες μαζί και άλλοι πατριώτες στην Βουλή παίξατε την επιβίωση της Ελλάδος στα ζάρια.

  1. avatar @ΑΜΑΝ

   Η κυβέρνηση του Κουλη και μόνο δημιούργησε με τα ανοιχτά σύνορα δίνοντας όλα τα λεφτά αντί για την άμυνα στους πρόσφυγες. Ο ΣΎΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι έχει τεράστια συμπάθεια και στις ένοπλες δυνάμεις και στις δυνάμεις ασφαλείας έχοντας θεσπίσει έναν ειδικό φόρο για την αύξηση των αμυντικών δαπανών. Μάλιστα επειδή πολλοί χουντοδεξιοι πετάνε λάσπη στον Κο Μπαλαφα ο οποίος είναι τρομερά υπεύθυνος και συνεπής σε όλες του τις δηλώσεις , στο επίμαχο βίντεο όπου όποιος το δει λέει ακριβώς. Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να διακυνδινεψουμε την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας εμπρός στην εμφανή Τουρκική επιθετικότητα. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

 4. avatar Yiannisg

  Ετοιμαζόμαστε;;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει