Μετακινηθείτε εύκολα στις σκάλες, κάνοντας το πρώτο βήμα προς την ελευθερία και την αυτονομία, με τα προϊόντα της Draculis! Tην No1 εταιρία ανελκυστήρων σκάλας, που σέβεται απόλυτα τις ανθρώπινες ανάγκες, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 6.650 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα!

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η εταιρία ανέπτυξε στα 50 χρόνια λειτουργίας της, μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, με όλους τους συνεργάτες και πελάτες της.

Αντιπροσωπεύοντας τη Stannah, τη μεγαλύτερη εταιρία ειδικών ανελκυστήρων με περισσότερες από 750.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, η Draculis διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοντέλων για ευθύγραμμες ή περιστροφικές σκάλες, εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. Οι συγκεκριμένοι ανελκυστήρες σκάλας και αναβατόρια με κάθισμα ή πλατφόρμα, είναι κατάλληλοι για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ), διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και ποιότητα με κορυφαία αισθητική.

Όλα τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για χρήση ατόμων και είναι πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2015 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων της Draculis, σας εξασφαλίζει την άμεση Πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη/service, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Τα σημεία που κάνουν την πιο αξιόπιστη αγορά σας: Πανελλαδική Εξυπηρέτηση, Εγγύηση έως 10 έτη, Άρτια Καταρτισμένο Τμήμα Σχεδίασης, Εξειδικευμένο Τεχνικό Προσωπικό, Ετοιμοπαράδοτα Μοντέλα, Διαρκής Παρακαταθήκη Ανταλλακτικών, Μικροί Χρόνοι Παράδοσης, Οργανωμένο Service.

Η επόμενή σας κίνηση! Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ο σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας. Αφού μετρήσει και  μελετήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για εσάς και θα ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη Μελέτη & Εκτίμηση Κόστους του χώρου σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση στην Ικαρίας 2, Μεταμόρφωση, όπου θα δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα, προκειμένου να επιλέξετε τον ανελκυστήρα σκάλας, που ταιριάζει στην αισθητική και στον προσωπικό σας χώρο. Η αξιοπιστία όλων των προϊόντων της Draculis, δίνει στην αγορά σας διαχρονική αξία και την κάνουν επένδυση ζωής.

Στη Draculis ακολουθώντας τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και δείχνοντας σεβασμό & υπευθυνότητα, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, διασφαλίζοντας για όλους ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο στα γραφεία μας όσο και στην Έκθεσή μας. Επίσης οι Σύμβουλοι Πωλήσεων, οι Μηχανολόγοι και το Τεχνικό μας προσωπικό, ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες Υγιεινής κατά τις επισκέψεις τους, στους χώρους των πελατών μας. Τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, χρησιμοποιούν προϊόντα απολύμανσης χεριών, φορούν μάσκες και ποδονάρια. Draculis… μαζί και την επόμενη ημέρα με ασφάλεια!

Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών για ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ: 210 2842018

Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής

[email protected]

draculis.gr