Το efood και η αλυσίδα super market ΣΚΛΑΒΕΝIΤΗΣ εγκαινιάζουν μια κορυφαία συνεργασία που αφορά στην πώληση 2,500 προϊόντων που θα διανέμονται είτε αυθημέρον είτε την επόμενη ημέρα μετά την παραγγελία.

Το efood, η πλατφόρμα online delivery στην Ελλάδα, ενώνει τις δυνάμεις του με την αλυσίδα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν καλύτερα και ασφαλέστερα το καταναλωτικό κοινό.

Ξεκινώντας πιλοτικά από το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στον Κηφισό στην περιοχή του Περιστερίου, και με στόχο να προστίθενται καθημερινά στη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η πολύ σημαντική αυτή συμμαχία προσφέρει στους χρήστες του efood τη δυνατότητα παραγγελίας και αγοράς ανάμεσα σε 2.500 βασικά προϊόντα.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα, ενώ η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας.

Το efood προσφέρει επιπλέον και τη δυνατότητα επιλογής Παραλαβή χωρίς επαφή, στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο στην ασφάλεια τόσο του διανομέα, όσο και του καταναλωτή.

Η άμεση ανακοίνωση της συνεργασίας, επιβεβαιώνει την πρόθεση των δύο εταιρειών να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τρέχουσες συνθήκες, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση των καταναλωτών για αγορά βασικών προϊόντων και την στήριξη των απαραίτητων μηχανισμών που θα βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους.