Τις πληγές της μετρά η Ρόδος μετά την κακοκαιρία που έπληξε το νησί με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και έναν άνδρα να παραμένει αγνοούμενος, για τρίτη ημέρα. Με το πρώτο φως της μέρας οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού που χάθηκε την Παρασκευή, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με δύο συναδέλφους του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στη γέφυρα του ποταμού της Κρεμαστής.

Η 27χρονη συνεπιβάτιδά του, με την οποία επέστρεφε μετά το μάθημά τους σε ολοήμερο σχολείο έξω από την πόλη της Ρόδου, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ ο τρίτος επιβάτης ήταν ο μόνος που γλίτωσε.

Χθες ανασύρθηκε νεκρός ο δεύτερος άνδρας που αγνοείτο ενώ η γυναίκα του είχε βρεθεί νεκρή την Παρασκευή. Το αυτοκίνητο του ζευγαριού παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο και των δύο.

Οι καταστροφές στο νησί από την καταρρακτώδη βροχή και τις πλημμύρες είναι ανυπολόγιστες ενώ σήμερα αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Χθες συνεδρίασε το Περιφερειακό Συντονιστικό Όργανο για να θέσει σε επιφυλακή τις υπηρεσίες, παρουσία και του  αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου.