Σήμερα θα γίνει, μέσω εξέτασης DNA, η ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε στην παραθαλάσσια τουρκική περιοχή Ντάτσα, απέναντι από τη Σύμη.

Το πτώμα εικάζεται ότι ανήκει στον 53χρονο εκπαιδευτικό από τη Ρόδο, ο οποίος αγνοείται από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Στην περιοχή έχουν μεταβεί σκάφος του Λιμενικού καθώς και τα δύο αδέρφια του 53χρονου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σύμης Ελευθέριο Παπακαλοδούκα, η αδελφή του 53χρονου είδε φωτογραφία του θύματος και άρχισε να κλαίει, επιβεβαιώνοντας οτι πρόκειται για τον αδελφό της.

Στη Ρόδο και την Ψέριμο βρέθηκε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, προκειμένου να επιθεωρήσει τις ζημιές. Ανακοίνωσε την άμεση εκταμίευση των χρημάτων για την αποκατάσταση των καταστροφών με 150.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών, 160.000 ευρώ από το υπουργείο Εργασίας και 50.000 ευρώ από την Πολιτική Προστασία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.