Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Λειψούς και Αρκιούς

Τουρκικά αεροσκάφη είχαν πετάξει ξανά πάνω από τα συγκεκριμένα νησιά στις 28 Ιανουαρίου


ΕΛΛΑΔΑ
12:13
10/02/2020
Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Λειψούς και Αρκιούς
4
loading

Ζεύγος τουρκικών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από τους Λειψούς και τους Αρκιούς στα 25.000 πόδια στις 10:27 το πρωί, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες , κατά πάγια τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι τουρκικά F-16 που είχαν εισέλθει στο FIR  Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης, είχαν πετάξει ξανά πάνω από τα συγκεκριμένα ελληνικά νησιά στις 28 Ιανουαρίου στα 26.000 πόδια και την επομένη πάνω από τους Λειψούς στα 14.000 και 6.000 πόδια, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar μνημονεύτε

  σε κάθε περίπτωση το FIR Αθηνών και το παραβιάζετε καθημερινά ;

 2. avatar προς ακέρεο υπουργό του γενοκτόνου μπουντάλαγά

  γιαυτόν τον απλό λόγο είναι στρατικοποιημένα τα 16 νησιά και πράπει να στρατηκοποιηθούν όλα τα υπόλοιπα. Η στρατιά του Αιγαίου είναι καλά στα παράλια της ΙΩΝΙΑΣ; Μήπως υπάρχει συμφωνία που λέει ότι πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα τα παράλια της Μικράς Ασίας;

 3. avatar ΛΕΣΒΟΣ ΕΛΛΑΣ

  Κυριάκο άσε τα μανατζμεντ και τα πράσινα αποτυπώματα και εξόπλισε τα αεροπλάνα μας...τώρα!!!!

 4. avatar Ρε αστους να πετανε

  ετσι και αλλιως καρφακι δεν μας καίγεται χρόνια τωρα, εδω δεν μας κάηκε που πήραν την μιση Κύπρο και που δεν τολμάμε να πάμε στα Ίμια, θα μας πειράξει που πετάνε στο Αιγαίο; Σιγά το πράγμα.
  Δεν πετάνε και πάνω απο την Εύβοια στα @@

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει