Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχαν, περιέγραψαν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι, Βασίλης Χήτος και η σύζυγός του, Καρολίνα.

Ο επιχειρηματίας και η Βραζιλιάνα σύζυγός του κατόρθωσαν να βγουν σώοι από το αυτοκίνητό τους που εξετράπη από την πορεία του στην Ιόνια Οδό.

Ένα σκασμένο ελαστικό ήταν η αιτία που το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ό χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

«Η σύζυγός μου επιτέλους απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα, πήγαμε να ορκιστούμε και στην επιστροφή μας, στην περιοχή του Αγρινίου, ακούσαμε έναν αρκετά έντονο ήχο από το πίσω αριστερά λάστιχο και στη συνέχεια είχαμε βίαιη εκτροπή του αυτοκινήτου», ανέφερε ο Βασίλης Χήτος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Εγώ δεν μπορούσα να ανοίξω τη ζώνη μου, εκεί λίγο έπαθα πανικό. Όταν είδα που ήμουν κρεμασμένη ανάποδα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και τη βενζίνη να τρέχει δίπλα μου. Έσπασα το τζάμι δίπλα μου αλλά δεν άνοιξε» είπε σοκαρισμένη η σύζυγός του.

«Είναι θαύμα που ζούμε», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του επιχειρηματία ενώ τόνισε ότι κάθε μέρα ευχαριστεί τον Θεό και τους αγγέλους που την έβγαλαν από εκεί.