Τι πιο ωραίο από ένα όμορφο στρωμένο γιορτινό ή Κυριακάτικο τραπέζι;

Υιοθετήστε απλές συμβουλές και διαλέξτε τραπεζομάντηλα που στρώνονται εύκολα ακόμα και στο καθημερινό τραπέζι.

Τραπεζομάντηλα φαγητού προσφέρονται σε πολλές διαφορετικές ποιότητες, βελονιές, τεχνοτροπίες, υφάσματα, στυλ και μεγέθη. Διαλέξτε αυτό που θεωρείτε πιο πρακτικό μέσα από το παρακάτω κείμενο.

Τραπεζομάντηλα εύκολης χρήσης θεωρούνται τα βαμβακερά υφαντά, φτιαγμένα σε χειροκίνητους αργαλειούς. Θα τα βρείτε σε πολλά χρώματα και σχέδια όπως σε ριγέ, καρό κτλ. Για κάθε μέρα είναι και τα τραπεζομάντηλα με φρούτα, λουλούδια τα οποία ταιριάζουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την περίσταση. Αν πρόκειται για ένα επίσημο δείπνο προτείνουμε ένα κομψό τραπεζομάντηλο, κεντημένο στο χέρι με φίνες κλωστές. Μόδα είναι οι εκρού παστέλ γήινες αποχρώσεις σε λίνα η σύμμεικτα υφάσματα με διακριτική διχρωμία. Το κέντρο του πρέπει να είναι στολισμένο με κέντημα. Μην παραλείψετε τις ασορτί πετσέτες. Είναι απαραίτητο αξεσουάρ για ένα καλοστρωμένο τραπέζι που σέβεται τους κανόνες του savoir vivre. Ως καταλληλότερο μέγεθος προτείνουμε το 170Χ260cm  με δώδεκα πετσέτες φαγητού 50Χ50.

Μια άλλη πιο κλασσική αλλά εξίσου φίνα έκδοση είναι τραπεζομάντηλα σε χρώμα βανίλιας ή ιβουάρ με εντυπωσιακές λιτές βελονιές, εκλεπτυσμένα ανθάκια όλα δουλευμένα στο χέρι με μεράκι. Εργόχειρα υψηλής αισθητικής.

Για τους λάτρεις του ρομαντικού υπάρχει τραπεζομάντηλο σε λευκή, αποκαλυπτική μερσεριζέ δαντέλα με σχέδια σε βελονάκι και πλούσιες μπορντούρες. Επίσης κοφτά τραπεζομάντηλα σε πολλές διαστάσεις καθώς και σετ.

Έχετε φιλικό γεύμα ή τσάι ? Κανένα Πρόβλημα!

Πλούσια εναλλαγή σχεδίων προσφέρεται σε ζακάρ τραπεζομάντηλα τα οποία συνδυάζουν το μοντέρνο με το κλασσικό. Ένα ζακάρ damask με πετσέτες φαγητού είναι ό,τι πιο elegant μπορείτε να επιδείξετε στους καλεσμένους σας.

Άνοιξη – Καλοκαίρι

Έχετε κέφι και καλή διάθεση. Ζητάτε κάτι πιο ζωηρό για το τραπέζι σας. Έχουμε πρόταση και σε αυτό. Ολόλευκο τραπεζομάντηλο με πολύχρωμα κεντημένα λουλούδια της άνοιξης. Ένας πραγματικός καμβάς που αποτυπώνει την άνθιση σε όλο της το μεγαλείο. Επίσης ρίξτε μια μάτια σε βαμβακερά υφαντά τραπεζομάντηλα μονόχρωμα ή ριγέ. Διατίθενται και σε τραβέρσες (runner) και συνδυάζονται με σουπλά, πετσέτες φαγητού ποδιές και ασορτί κουρτίνες.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα από τα 8 καταστήματα Pennie στον Κηφισό, Περιστέρι, Αθήνα, Ίλιον, Πειραιά, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Πόρτο Ράφτη ή το eshop μας pennie.gr,  θα βρείτε σίγουρα συνδυασμούς της αρεσκείας σας σε προσιτές τιμές και εξαιρετική ποιότητα. Αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει!

Pennie

Οικιακός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός

Γνωρίστε μας μέσα από το: pennie.blog

Ακολουθήστε μας στο:

Fb

 

Instagram

 

Pinterest

 

twitter

 

LinkedIn