Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST μεταμορφώνεται για το μήνα Οκτώβριο σε ένα ιδιότυπο… χώρο καλών τεχνών μυώντας μεγάλους και παιδιά στον μαγικό κόσμο της τέχνης, μέσα από Ζωγραφική, Μουσική, Χορό και Θέατρο. Για όλο το μήνα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν γνωρίζοντας κάθε εβδομάδα κι από μία διαφορετική τέχνη, παίρνοντας μέρος σε εργαστήρια, θεματικά παιχνίδια και special events.

Ανακαλύψτε τα μυστικά της κάθε τέχνης και να δώστε λάμψη στα πρόσωπά σας με καλλιτεχνικές πινελιές (face painting). Από τη γιορτή αυτή δεν θα λείψουν τα ειδικά διαμορφωμένα ανά θεματική ενότητα εργαστήρια, όπως: ζωγραφική σε καβαλέτο ή βότσαλο, πίνακες από ψηφιδωτά ή ακόμα και μουσικά όργανα, χειροτεχνίες και πολλά-πολλά άλλα.

Κατασκευάστε τις δικές σας φιγούρες για θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο, παίξτε pictionary και puzzle με πίνακες, χορέψτε μαζί μας limbo dancing και αφήστε την δημιουργικότητα σας ελεύθερη στις μουσικές γιρλάντες.

Παρακολουθείστε κουκλοθέατρο, πάρτε τη δική σας καρικατούρα, γίνεται πρωταγωνιστές σε ένα παραμύθι μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και πάρτε μέρος στο μάθημα χορού και στο πρόγραμμα μουσικής με τη μέθοδο Orff.

Αυτό τον φθινόπωρο, το RIVER WEST εκτός από τον απόλυτο προορισμό για τις αγορές της νέας σεζόν, και μετατρέπεται σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο χαμόγελα και δημιουργικότητα!

Το RIVER WEST βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050, www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial