Σταμάτησαν το σχολείο λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου

Απίστευτες καταστάσεις καταγγέλλονται στην Αχαΐα


ΕΛΛΑΔΑ
22:43
25/09/2013
Σταμάτησαν το σχολείο λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου
1
loading

Τριτοκοσμικές καταστάσεις εκτυλίσσονται επί δεκαπέντε ημέρες στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή καθώς το σύστημα μεταφοράς 6.000 μαθητών έχει «κρεμάσει» με αποτέλεσμα κανένας μαθητής να μην μεταφέρεται με λεωφορεία ή ταξί και η μετακίνηση να γίνεται με ίδια μέσα ακόμα και με τα πόδια.

Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από τραγική σε όλη την ορεινή Αχαΐα όπου σχεδόν κανένας μαθητής δεν πηγαίνει πλέον στο σχολείο καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς τους.

Πρόκειται για δεκάδες μαθητές οι οποίοι όπως επεσήμανε μιλώντας στους Patrastimes.gr ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Γρ. Αλεξόπουλος, μένουν κυριολεκτικά στα σπίτια τους αντί να πηγαίνουν στο σχολείο.

Στο μεταξύ μαθητές και γονείς των Γυμνασίων και Λυκείων Μαζαρακίου προχώρησαν σε καταλήψεις απαιτώντας τη λύση του προβλήματος μεταφοράς των μαθητών οι οποίοι υποχρεώνονται να μετακινούνται με ιδιωτικά οχήματα ή να πηγαίνουν με τα πόδια.

Την ιδία ώρα, κάτω από ανεπίτρεπτες συνθήκες μεταφέρονται στα ειδικά σχολεία παιδιά τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα κινητικότητας.

Πηγή: patrastimes.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Bart

    Και που να δείτε στα ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ τι γίνεται ......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει