Κακοκαιρία Γηρυόνης: Κλειστοί δρόμοι στη Χαλκιδική

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν καθίζηση


ΕΛΛΑΔΑ
10:25
26/11/2019
Κακοκαιρία Γηρυόνης: Κλειστοί δρόμοι στη Χαλκιδική
1
loading

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σάρωσαν τη Χαλκιδική προκάλεσαν προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε ορισμένους δρόμους.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στον νομό Χαλκιδικής, κλειστή στο 31ο χιλιόμετρο ( ύψος Πλατανόρεμα) παραμένει η επαρχιακή οδός Πολυγύρου– Ιερισσού, λόγω καθίζησης που έχει υποστεί το οδόστρωμα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις της περασμένης Παρασκευής.

Κλειστός -στο 1ο χιλιόμετρο- είναι ο επαρχιακός δρόμος Ολυμπιάδας - Βαρβάρας. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην παραλιακή - χωμάτινη- οδό του οικισμού Γαλήνη στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Στον νομό Ημαθίας κλειστοί είναι οι δρόμοι Βέροιας - Λαζοχωρίου όπως και Μακροχωρίου - Ταγαροχωρίου, καθώς έχει ανέβει η στάθμη του ποταμού Τριπόταμου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Αυτές οι καταστροφικές πλημμύρες έχουν ως βασικό υπεύθυνο την πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις, μια πολιτική που δίνει τα πάντα στο κεφάλαιο και από την άλλη στερεί από το λαό βασικές υποδομές στην κατοικία, στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των λαϊκών οικογενειών.

  Μια πολιτική που ιεραρχεί και χρηματοδοτεί έργα, κατά προτεραιότητα, για την ενίσχυση (άμεση και έμμεση) της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στον κλάδο των κατασκευών και όχι μόνο.

  Συνολικά τα έργα αντισεισμικής - αντιπλημμυρικής - αντιπυρικής θωράκισης, ακόμη και εάν είναι επιλέξιμα από τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά ταμεία, υπόκεινται στη μέγγενη της πολιτικής "κόστους - οφέλους" που δεν υπηρετεί την ικανοποίηση των εργατικών - λαϊκών αναγκών, αλλά τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

  Τα όσα, μέχρις στιγμής, γίνονται αποσπασματικά στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας είναι "σταγόνα στον ωκεανό" των μεγάλων ελλείψεων.
  ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει