Μπορεί η πορεία για το Πολυτεχνείο να είναι ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο, η αστυνομία έχει κάνει ήδη εφόδους σε κτίρια στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ντου σε πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη 4 η έφοδος έγινε μετά μουσικής… για την ακρίβεια η έφοδος συνοδεύτηκε όπως μπορείτε να δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του newsbeast.gr με… κλασική μουσική.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο συγκεκριμένο κτίριο σπάζοντας την πόρτα ενώ προχώρησαν σε 2 προσαγωγές.

Νωρίτερα, έξι άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια στην οδό Σπύρου Τρικούπη 3 (δείτε εδώ περισσότερα).

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, βρίσκονταν σε δώμα της ταράτσας της πολυκατοικίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βόμβες μολότωφ, γάντια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τρίτο ντου της αστυνομίας σε κτίριο κοντά στο Πολυτεχνείο δεν βρέθηκε τίποτα (δείτε εδώ περισσότερα).

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast.gr, προχωρούν σε εφόδους με σκοπό να απομακρύνουν αντιεξουσιαστές που κρύβονται στα κτίρια και ενδεχομένως θα προκαλούσαν επεισόδια.

Το newsbeast.gr παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

TAGS