Νέα έφοδος της αστυνομίας σε κτίριο πίσω από το Πολυτεχνείο. Πρόκειται για το τρίτο κτίριο που οι αστυνομικοί κάνουν ντου καθώς έγινε έφοδος και στην οδό Σπύρου Τρικούπη με τουλάχιστον 6 προσαγωγές που μετατράπηκαν μετά από λίγο σε συλλήψεις.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί μπήκαν στο συγκεκριμένο κτίριο με πολιορκητικό κριό, σπάζοντας δηλαδή την πόρτα της πολυκατοικίας.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, βρίσκονταν σε δώμα της ταράτσας της πολυκατοικίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βόμβες μολότωφ, γάντια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Το δεύτερο ντου έγινε σε κτίριο στην οδό Στουρνάρη με τον ίδιο τρόπο, σπάζοντας την πόρτα. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκαν και εκεί αντικείμενα που πιθανόν να χρησιμοποιούσαν αντιεξουσιαστές για να προκαλέσουν ένταση και επεισόδια.

Στο τρίτο ντου σε κτίριο κοντά στο Πολυτεχνείο, οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν βρήκαν κάτι.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbeast.gr, προχωρούν σε εφόδους με σκοπό να απομακρύνουν αντιεξουσιαστές που κρύβονται στα κτίρια και ενδεχομένως θα προκαλούσαν επεισόδια.

Το newsbeast.gr παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.