Βύρωνας: Χτύπησαν εργαζόμενους στην καθαριότητα, ο ένας λιποθύμησε

Δυο άγνωστοι τους πλησίασαν και τους χτύπησαν σε όλο τους το σώμα


ΕΛΛΑΔΑ
16:54
17/10/2019
Βύρωνας: Χτύπησαν εργαζόμενους στην καθαριότητα, ο ένας λιποθύμησε
1
loading

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Βύρωνα καθώς οι εργαζόμενοι στο δήμο κατήγγειλαν επίθεση από δυο αγνώστους σε εργαζόμενους της καθαριότητας.

Σύμφωνα με την καταγγελίας τους, σήμερα 17 Οκτωβρίου στις 6 το πρωί και ενώ  το απορριμματοφόρο κινούνταν στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Σαράφη στο Βύρωνα δυο νεαροί επιτέθηκαν στους εργαζόμενους χτυπώντας τους αδιάκριτα σε όλο τους το σώμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο να χάσει τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα που δέχτηκε και να μεταφερθεί από ασθενοφόρο σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συναδέλφου στο νοσοκομείο βρίσκεται η Υπηρεσία Καθαριότητας. Το περιστατικό αυτό έχει αναστατώσει όλους τους εργαζόμενους, διότι, από ότι αναφέρουν οι συνάδελφοι μας η επίθεση που δέχτηκαν ήταν προμελετημένη και σχεδιασμένη από τους δράστες.

Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο αυτό γεγονός. Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτείας να παρέμβουν άμεσα να πράξουν τα δέοντα. Την δημοτική αρχή να προβεί στην κατάθεση μήνυσης κατά των ατόμων που επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα το συνάδελφο μας. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο συνάδελφο μας και ευχόμαστε να αποκατασταθεί άμεσα η υγεία του».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar spyrospeiratis

    ΑΚΟΜΗ ΤΑ [...] ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΑΣ.[...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει