Μέσω Βόλου οι μετακινήσεις των αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων στην Ευρώπη

Στο πλαίσιο της υποστήριξης της επιχείρησης «Atlantic Resolve»


ΕΛΛΑΔΑ
16:19
11/10/2019
Μέσω Βόλου οι μετακινήσεις των αμερικανικών στρατιωτικών μονάδων στην Ευρώπη
4
loading

Το Επιτελείο των Αμερικανικών Δυνάμεων Ευρώπης ανακοίνωσε πως στρατιωτικές δυνάμεις θα αναπτυχθούν σε Ελλάδα, Γερμανία, Λετονία, Πολωνία και Ρουμανία.

Όπως αναφέρει το news.gr τόσο χερσαίο όσο και αεροπορικό υλικό θα μεταφερθεί με κάθε διαθέσιμο μέσο από βάσεις στις ΗΠΑ σε σημεία των χωρών που προαναφέρθηκαν.

Θα υπάρξουν συνολικά επί 4 ημέρες 5 διαφορετικά κονβόι με 20 οχήματα το κάθε ένα. Συνολικά 300 τροχοφόρα οχήματα θα πάνε σε Γερμανία και Πολωνία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «ο εξοπλισμός για την επόμενη αεροπορική εναλλαγή δυνάμεων- 3η Αεροπορική Ταξιαρχία Μάχης, 3η Μεραρχία Πεζικού από την Τζόρτζια των ΗΠΑ θα φτάσει στην Ευρώπη στο Βέλγιο και το λιμάνι του Βόλου στην Ελλάδα. Από εκεί τα αεροσκάφη και ο εξοπλισμός θα μεταφερθούν με τρένα και αεροπορικών σε επισημασμένες περιοχές στην Γερμανία, Ελλάδα, Λετονία, Πολωνία και Ρουμανία

Όλες οι μονάδες αυτές θα μετακινηθούν στην Ευρώπη στο πλαίσιο της υποστήριξης της επιχείρησης «Atlantic Resolve»

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Τους κινδύνους που κρύβει η στοίχιση της Ελλάδας με τους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, στην κόντρα με άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα, πάντα για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, σκιαγράφησε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μ. Πομπέο, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ» και την «Καθημερινή», στο περιθώριο της πρόσφατης επίσκεψής του στην Ελλάδα.

  Οπως τόνισε, οι ΗΠΑ έχουν «επιστρέψει» στην Ανατ. Μεσόγειο «διότι είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ να επιστρέψουν». Εκανε δε καθαρό ότι η νέα Συμφωνία για τις βάσεις που υπέγραψε το Σάββατο με τον Ελληνα ομόλογό του, έρχεται ακριβώς να υπηρετήσει τα αμερικανικά συμφέροντα σε όλα τα επίπεδα και σε βάθος χρόνου λέγοντας: «Εχουμε πολλούς στρατηγικούς στόχους και με την Ελλάδα θα έχουμε μια νέα αμυντική συνεργασία που θα έχει σημασία. Θα έχει σημασία αύριο, τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, αλλά και στα πολλά χρόνια που ακολουθούν (...) Είναι καλό για τους Αμερικανούς επιχειρηματίες, τις αμερικανικές επιχειρήσεις (...)».
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/10/blog-post_42.html

 2. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Ντρέπομαι… Λυπάμαι… Ανατριχιάζω και θίγονται η εθνική μου περηφάνια, το φιλότιμο, η αξιοπρέπεια, ο πολιτισμός, η ιστορία του λαού οι παραδόσεις μας. Τέτοια υποταγή (ΥΠΕΞ), τόση δουλικότητα, τέτοιο γλείψιμο, τέτοιο σκύψιμο της κεφαλής, όση ταπεινοφροσύνη…! Υποβάλαμε τα σέβη και τις ευχαριστίες μας…
  Σε ποιους; Στους δολοφόνους του λαού, σ’ αυτούς που ματοκυλούν όλη την ανθρωπότητα; Σε αυτους που μια ολόκληρη επταετία μας είχανε στο γύψο; Που υπονόμευσαν και αποπροσανατόλισαν την Κύπρο; Σ’ αυτούς που δεν τους πρέπει ούτε γη, ούτε νερό, ούτε αέρας.

  Εκλιπαρούμε για χάντρες, καθρεφτάκια, κομπολόγια, λιλιά και ντζοβαΐρια που μας υπόσχονται τώρα με τη μορφή τάχα των επενδύσεων,

  Για να πάνε κόντρα στην παλιά τους ερωμένη την Τουρκία που τους κάνει τσαλιμάκια.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/10/blog-post_429.html

 3. avatar K x

  Μπεο για εσένα δουλεύουν ολοι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει