Μετά το τραγικό γεγονός του 19χρονου που καταπλακώθηκε από μία μπασκέτα στη Χίο παρολίγο να υπάρξει μία νέα τραγωδία, αυτή τη φορά σε χωριό της Σπάρτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ένα δεκάχρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του όταν ένα σιδερένιο τέρμα έπεσε πάνω του σε γήπεδο στο χωριό Κοκκάλα της Σπάρτης.

Το παιδί σώθηκε από θαύμα αλλά έχει υποστεί κατάγματα στο κρανίο, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, ενώ χρειάστηκαν και ράμματα στο μάτι. Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αρεόπολης κι από εκεί στο νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μικρός που απολάμβανε οικογενειακές διακοπές στο χωριό του πατέρα του, έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και φίλους σε ένα παιχνίδι όμως που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο.

Τι ανέφερε η μητέρα του 10χρονου καθώς και το ίδιο το παιδί

Η μητέρα του 10χρονου σοκαρισμένη μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι: «Πήγε να φύγει το παιδάκι πισώπλατα και την ώρα που γυρνάει, έσκασε (το τέρμα) από πίσω του, στο κρανίο του. Το πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει κόκκαλο πάνω από το φρύδι του και έχει και ράμματα στο μάτι».

Ο Νικόλας, σύμφωνα με τον Alpha, περιγράφοντας το περιστατικό, ανέφερε: «Παίζαμε ποδόσφαιρο με τους φίλους μου. Ήμουν κάτω από το δοκάρι, γύρισα την πλάτη μου να φύγω κι έπεσε το τέρμα στο κεφάλι μου».