Διάκριση για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Η εταιρεία που δεν σταματά να επενδύει στους ανθρώπους της


ΕΛΛΑΔΑ
10:19
08/04/2013
Διάκριση για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
1
loading

H Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά «A Great Place to Worκ», καταλαμβάνοντας την 3η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Απαντώντας στα ερωτηματολόγια του θεσμού, οι εργαζόμενοι της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ δήλωσαν τόσο την ικανοποίησή τους για το περιβάλλον εργασίας, όσο και την υπερηφάνεια τους για την εταιρεία τους, της οποίας τα προϊόντα βλέπουν να καταναλώνονται σε 35 χώρες ανά τον κόσμο.

Η φετινή βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ για τη διατήρηση και την ανάπτυξη ενός ανθρωποκεντρικού περιβάλλοντος εργασίας. Η εταιρεία, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, δε σταματά να επενδύει στους ανθρώπους της, αφού πιστεύει ακράδαντα ότι η ποιότητα της εταιρείας εξαρτάται από την ποιότητα του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Η σωστή επικοινωνία των μηνυμάτων προς τους εργαζομένους, η συνεχής εκπαίδευση, η εξειδίκευση και φυσικά η επιβράβευση, αποτελούν βασικούς πυλώνες του υγιούς και παράλληλα αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος που χτίζει εδώ και χρόνια η Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ.

«Στη Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ είμαστε Μακαρονάδες, μα πάνω από όλα είμαστε Έλληνες! Σαφώς σε μία επιχείρηση, οι αριθμοί και οι στόχοι έχουν πάντα τη βαρύτητά τους. Στη Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ ωστόσο, η ικανοποίηση των εργαζομένων έχει για εμάς αντίστοιχη σημασία, καθώς αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας» δήλωσε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Τίνα Κίκιζα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar dimitris_london

    Συγχαρητήρια απ\' το Λονδίνο , Δημήτρης . ( Γνώρισα την οικογένεια -ιδιοκτήτες πριν πολλά χρόνια και δεν έχω παρά να προσθέσω ότι αξίζουν όλοι τους την θέση που βρίσκονται ). Και σ\' ανώτερα .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει