Αποφοίτησε η πρώτη σειρά του ελληνικού «Top Gun» για το 2019

Δείτε εικόνες από την τελετή


ΕΛΛΑΔΑ
17:27
19/06/2019
Αποφοίτησε η πρώτη σειρά του ελληνικού «Top Gun» για το 2019
4
loading

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε, στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, η τελετή απονομής πτυχίων αποφοίτησης στους εκπαιδευόμενους της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς (ΕΣ) του Air to Air Warfare Training Course (A2WTC), για το έτος 2019.

Το Α2WTC είναι διεθνές σχολείο και σκοπός του είναι να αυξήσει την επιχειρησιακή ικανότητα Ιπτάμενων και Ελεγκτών Αεροσκαφών σε ρεαλιστικές και απαιτητικές συνθήκες εναέριας μάχης.

Οι εκπαιδευόμενοι σε δύο (2) εβδομάδες συνεχών πτήσεων διδάσκονται το πλήρες φάσμα των επιχειρήσεων Αεράμυνας και των τακτικών εναέριας μάχης. Στην 1η ΕΣ συμμετείχαν με παρατηρητές το Ισραήλ, η Ιορδανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες επέδωσε ο Διοικητής του ΚΕΑΤ, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Ζολώτας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ..κερφααντζη…

  ...είσαι εκτός τόπου κ πραγματικότητας για την πολεμική μας αεροπορία...

 2. avatar ΚΈΕΡΦΑτζής

  Σιγά τις προσωπικότητες. Προσφέρουν τιποτε? Εκπαιδεύονται για να ρίχνουν βόμβες στους λαούς! Να σπέρνουν την δυστυχία και προσφυγιά!

  1. avatar petratos041071

   Δεν είσαι ούτε λίγος ούτε μικρός, απλά είσαι ανεγκέφαλος. Δε διορθώνεσαι ούτε με μεταμόσχευση????

  2. avatar Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

   Μάλλον είσαι εντελώς άσχετος όταν λες ότι εκπαιδεύονται για να ρίχνουν βόμβες στους λαούς; Πές μου ένα λαό που του ρίξαμε βόμβες όσο πίσω μπορείς να σκεφθείς; Μην βάζεται όλους στο ίδιο τσουβάλι. Άλλο οι Αμερικανοί και Τούρκοι και μερικοί άλλοι και άλλο εμείς. Οι πρόσφυγες έρχονται για να οικονομούν τα κυκλώματα διακίνησης και για άλλους σκοτεινούς σκοπούς που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως αλλά θα τους δούμε αργότερα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει