Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ένα βρέφος που νοσηλευόταν στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης έπαιρνε εξιτήριο αφού όλες οι εξετάσεις που του είχαν γίνει, έδειχναν ότι είναι υγιές.

Όμως, μαθήτρια της Νοσηλευτικής Σχολής πήγε για να βγάλει τον ορό από το βρέφος, η οποία στην προσπάθειά της να αφαιρέσει τον ορό ακρωτηρίασε το παιδί, κόβοντας την πρώτη φάλαγγα του δακτύλου του χεριού του (πρόκειται για ένα μέρος κοντά στο νύχι).

Η μαθήτρια έκλεισε με αιμοστατικές γάζες την πληγή στο χέρι του βρέφους. Όταν οι γονείς πήγαν στο σπίτι τους, έκπληκτοι διαπίστωσαν την επίδεση στο χέρι και στη συνέχεια την πληγή. Πήραν το παιδί και επέστρεψαν στο νοσοκομείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Θεοδώρου, μιλώντας στο newsbeast.gr υποστηρίζει ότι η μαθητευόμενη νοσηλεύτρια δεν έδωσε ποτέ το μέρος του δακτύλου που πέταξε στους γονείς της. Σημειώνει ακόμη ότι το 5,5 μηνών βρέφος βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου και εξετάζεται ενώ για το περιστατικό έχει διενεργηθεί ΕΔΕ.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Εμπρός μαθήτρια νοσηλευτικής σχολής, έκοψε το δάχτυλο του 5,5 μηνών βρέφους και παρέδωσε το βρέφος στους γονείς του, χωρίς να αναφέρει τι είχε κάνει.

Οι συγγενείς του νεογνού, σοκαρισμένοι, ανακάλυψαν τι είχε συμβεί όταν έφυγαν από το νοσοκομείο και επέστρεψαν σπίτι τους.

Το 5,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με υψηλό πυρετό.