Σε φωταγωγό πολυκατοικίας της Θεσσαλονίκης εγκλωβίστηκε ένας επίδοξος διαρρήκτης.

Ο συγκεκριμένος σκόπευε να κλέψει διαμέρισμα, όταν όμως μπήκαν στο διαμέρισμα της Νεάπολης, από τον φωταγωγό. Όταν όμως κατάλαβε ότι επέστρεψαν οι ένοικοι, επέστρεψε στο φωταγωγό με σκοπό να βγει στη σκάλα της πολυκατοικίας και να φύγει.

Δεν τα κατάφερε όμως και εγκλωβίστηκε στο φωταγωγό, για να γίνει αργότερα αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που τον ρώτησε «τι κάνει εκεί» για να λάβει την απάντηση πως «μοίραζε φυλλάδια».

Ο κάτοικος κάλεσε την Πυροσβεστική, που απεγκλώβισε τον επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα τα δύο του πόδια.

«Μπήκε στο σπίτι την ώρα που λείπαμε όλοι, μπήκε από τον φωταγωγό που επικοινωνεί με το μπάνιο μας. Στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε στον φωταγωγό και έσπασε και τα δύο του πόδια. Ευτυχώς, ότι μας πήρε το είχε επάνω του και το πήραμε πίσω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

«Την ώρα που πήγε ο σύζυγός μου να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού , αυτός είχε βάλει τον σύρτη από πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει ο άνδρας μου, να κλείσει ξανά την πόρτα και να κλειδώσει. Αυτός, επειδή τρόμαξε, πήγε να φύγει με τον ίδιο τρόπο έπεσε στο κενό», πρόσθεσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.