Σε κλοιό κατάληψης ο ΟΑΕΕ στην Κρήτη

Τα παίζουν όλα για όλα οι επιχειρηματίες για να επιβιώσουν από την κρίση


ΕΛΛΑΔΑ
10:34
05/12/2012
Σε κλοιό κατάληψης ο ΟΑΕΕ στην Κρήτη
loading

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες της Κρήτης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται για μάχη στα χαρακώματα.

Οι εν λόγω επιχειρήσεις απειλούνται με... αφανισμό και οι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να δώσουν μάχη για να... επιβιώσουν.

Η Ομοσπονδία Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών του Νομού Ηρακλείου, κινητοποιεί όλες τις οργανώσεις της και προχωράει στον αποκλεισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΑΕΕ Κρήτης. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις με επίκεντρο τα περιφερειακά γραφεία του ΟΑΕΕ θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Κρήτη.

Η ντόπια αγορά, όπως αναφέρει το prismanews.gr, θέλει να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση πως έτσι και αλλιώς τα νέα μέτρα θα σηματοδοτήσουν τον αφανισμό της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Εξάλλου, το σκηνικό στο λιανεμπόριο, ενδεικτικό για την κατάσταση που επικρατεί, συνθέτουν εμπορικοί δρόμοι, οι οποίοι μερικούς μήνες πριν, ήταν γεμάτοι από καταστήματα και κόσμο και τώρα είναι απόλυτα ερημικοί.

Το Προεδρείο της ΟΕΒΕΝΗ αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στο κάλεσμα της ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ όλης της χώρας διεκδικώντας τα ασφαλιστικά και τα συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, όπως επισημαίνουν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει