Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά Ταμεία

Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας στις 11


ΕΛΛΑΔΑ
7:55
12/02/2019
Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά Ταμεία
1
loading

Πανελλαδική 24ωρη απεργία προκήρυξε για σήμερα Τρίτη 12 Φεβρουαρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ).

«Ο ΕΦΚΑ, το ΕΤΕΑΕΠ, ο ΟΠΕΚΑ, ο ΕΟΠΥΥ και οι "πετσοκομμένοι" από αρμοδιότητες τ. ΟΕΕ & τ. ΟΕΚ (μετά τη βίαιη κατάργησή τους το 2012 ενσωματώθηκαν στον ΟΑΕΔ), δεν αποτελούν μόνο οργανισμούς "κομμένους και ραμμένους" στα μέτρα και στα πλαίσια της εφαρμογής και της υλοποίησης αυτών των πολιτικών αλλά και στυγνές "εργασιακές γαλέρες". Αποτελούν επίσης οργανισμούς υπό συνεχή "διαμόρφωση", λειτουργώντας ουσιαστικά σαν "πιλότοι" για την εφαρμογή των νέων διοικητικών και οργανωτικών προτύπων στο δημόσιο, στη λογική του αυταρχισμού, της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων και του περιορισμού βασικών τους αρμοδιοτήτων» αναφέρει η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.

Οι εργαζόμενοι δίνουν ραντεβού στις 11:00 στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Σταδίου.

Διεκδικούν, μεταξύ άλλων, την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, προσλήψεις προσωπικού αλλά και βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar NRG

    Αντί για προσλήψεις, να κάτσουν οι διοικήσεις τους και να μηχανογραφήσουν τα πάντα, και να διώξουν κόσμο. Αντί να γίνονται όλα ηλεκτρονικά μέσω ΕΦΚΑ, συνεχίζουν και υπάρχουν και τα παλιά ταμεία π.χ. ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ μόνο και μόνο για να μας ταλαιπωρούν! Όλα ηλεκτρονικά και κατάργηση θέσεων εργασίας που υπάρχουν απλά για να μας ταλαιπωρούν και να βολεύονται διορισμένα κομματόσκυλα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει