Σε αργία τέθηκαν δύο επιθεωρητές του ΣΕΠΕ

Διαπιστώθηκε ότι προχωρούσαν σε παράτυπες διαγραφές προστίμων


ΕΛΛΑΔΑ
20:46
08/02/2019
Σε αργία τέθηκαν δύο επιθεωρητές του ΣΕΠΕ
1
loading

Σε αργία τέθηκαν δύο επιθεωρητές του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), έπειτα από έλεγχο κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι προχωρούσαν σε παράτυπες διαγραφές προστίμων που είχαν επιβληθεί σε επιχειρήσεις, όπως γνωστοποίησε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, η κ. Αχτσιόγλου αναφέρει: «μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε σε υπαλλήλους του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), με πρωτοβουλία του ειδικού γραμματέα του Σώματος, Πάνου Κορφιάτη και με τη συμβολή της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης, διαπιστώθηκε ότι δύο επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. προχωρούσαν σε παράτυπες διαγραφές προστίμων που είχαν επιβληθεί σε επιχειρήσεις».

«Θέσαμε τους δύο αυτούς υπαλλήλους σε αργία και τους απομακρύναμε από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Ο φάκελος που σχηματίστηκε, έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία για διερεύνηση και ποινικών ευθυνών», επισημαίνει η κ. Αχτσιόγλου, η οποία τονίζει στη συνέχεια ότι «η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Σ.ΕΠ.Ε. καθιστά σαφές ότι κανένα φαινόμενο διαφθοράς δεν είναι ανεκτό».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Μητσος Ρέθυμνο

    Να δω αν τα πρόστιμα που έσβησαν θα πληρωθούν τώρα ή και Αυτά χάθηκαν όποτε οποίοι πληρώνουμε κανονικά τα ένσημα Είμαστε βλάκες μάλλον

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει