Δωρεά χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Κατερίνη

Θα δοθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της περιοχής και σε σχολεία


ΕΛΛΑΔΑ
18:27
26/11/2012
Δωρεά χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Κατερίνη
1
loading

Δωρίζονται διακόσια δέντρα για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Κατερίνης καθώς και 25 ακόμη για τα δημοτικά σχολεία της περιοχής αλλά και 5 για το δήμο.

Ένα μέλος της ομάδας της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης του νομού Πιερίας πήρε την απόφαση να κάνει αυτή τη δωρεά για να μπορέσουν όλοι, όπως είπε, να κάνουν έστω και υποτυπωδώς Χριστούγεννα.

Πρόκειται για έλατα που βρίσκονται σε ιδιόκτητο αγροτεμάχιο στα σύνορα του νομού μας με την Κοζάνη, σε υψόμετρο 1.400 μ., στο οποίο στο παρελθόν φυτεύτηκαν έλατα για να πουληθούν ως Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Η επιτροπή του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» αποδέχτηκε την πρόταση και προγραμμάτισε τα δέντρα να κοπούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια θα φορτωθούν στα φορτηγά και θα μεταφερθούν στην Κατερίνη με έξοδα των εθελοντών της ομάδας.

Τα δέντρα θα διατεθούν το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου στους πολίτες που θα ενδιαφερθούν. Οι παραλήπτες καλούνται πάντως να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar kiekeboe

    Καημενα δεντράκια :(. Αραγες ο Χριστός έτσι θα θέλει να γιορτάζουμε τα γεννητουρια του; Με μια στολισμένη κορφή μιας ακρωτηριασμενης ζωής; γιατί και το δεντράκι ζωντανό ειναι το σέβεστε δε το σεβαστε καποιοι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει