Καταργούνται 3.090 θέσεις στους ΟΤΑ

Σύμφωνα με απόφαση του υπ. Εσωτερικών


ΕΛΛΑΔΑ
13:50
01/11/2012
Καταργούνται 3.090 θέσεις στους ΟΤΑ
3
loading

Στην κατάργηση 3.090 οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας και των ΝΠΔΔ αυτών, προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης υπέγραψε, συνολικά, 58 σχέδια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (μιας περιφέρειας, 30 δήμων και 27 ΝΠΔΔ ΟΤΑ) αναφορικά με την κατάργηση και διατήρηση κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στους ΟΤΑ, κατ' εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 1α του άρθρου 33 του Ν. 4024/2011, όπως ισχύει.

Σύμφωνα με αυτές τις αποφάσεις, το ποσοστό κατάργησης ανέρχεται στο 61,67% ενώ το ποσοστό διατήρησης στο 38,33%. Το σύνολο των θέσεων που καταργούνται είναι 3.090.

Τα εν λόγω σχέδια αποφάσεων θα διαβιβαστούν άμεσα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για συνυπογραφή και εν συνεχεία στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ataxtoulis

  να το γράψω εγώ καλύτερα κατάργηση οργανικών = απόλυση υπαλλήλου η μια εκδοχή η επομεη εκδοχή είναι πως περιορίζονται οι θέσεις σε μια υπηρεσία άρα δεν χρειάζονται οι προσλήψεις που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια. και φυσικά πάντα με την επίβλεψη του ασεπ πλέον και με το 1 προς 10 σε ισχύ

 2. avatar daidalos

  Κενές οργανικές θέσεις = θέσεις γ να βολέψουμε ψηφοφόρους μας

  1. avatar A.K.

   Ανεξαρτήτως κυρίως άρθρου, το σχόλιό σου δείχνει άνθρωπο που δεν γνωρίζει τα πράγματα. Κενές οργανικές θέσεις = θέσεις ΜΟΝΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ= είσοδος ΜΟΝΟ με εξετάσεις ΑΣΕΠ.
   Άρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το \"βολέψουμε ψηφοφόρους μας\".
   Ελπίζω να αναγνωρίσεις την άγνοιά σου και να ανακαλέσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει