Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, το Notting Hill γέμισε με γεύση από Ελλάδα! Στο νέο εστιατόριο του Jamie Oliver και στο πλαίσιο των γαστρονομικών μαθημάτων της ομάδας του RECIPEASE, ο Andy Harris, Εκδότης του Jamie Oliver Magazine, παρουσίασε σε 30 καλεσμένους τις αγαπημένες του ελληνικές συνταγές.

Ήταν μία υπέροχη ελληνική γαστρονομική βραδιά από το νέο εστιατόριο του διάσημου chef Jamie Oliver στο Notting Hill στο Λονδίνο. Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, 30 καλεσμένοι είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις μέσα από τις αγαπημένες συνταγές του Andy Harris, του εκδότη του Jamie Oliver Magazine.

Για αυτό το μάθημα της ελληνικής κουζίνας, ο Andy Harris και η ομάδα του RECIPEASE by Jamie Oliver, είχαν στη διάθεσή τους εκλεκτά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα της ΕΡΓΟΝ από διάφορες γωνιές τςη Ελλάδας δημιουργώντας πιάτα όπως φάβα Φενεού με τον διάσημο τόνο Αλοννήσου, κατσικάκι με χυλοπίτες από τους Σοφάδες Καρδίτσας και το ελληνικό γιαούρτι με γλυκά του κουταλιού και μέλι ελάτης από την Βυτίνα.

Τα απολαυστικά πιάτα συνοδεύτηκαν εκπληκτικά από τους επιλεγμένους οίνους TSANTALI. Ο λευκός KANENAS με τα φρέσκα φρουτώδη αρώματα και ο ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ με τον ξεχωριστό βελούδινο και πλούσιο χαρακτήρα του.
Ξεναγός στην ελληνική βραδιά, ο Θωμάς Δούζης από την ΕΡΓΟΝ, που μαζί με τον Andy Harris και την ομάδα RECIPEASE by Jamie Oliver προσέφεραν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία!