Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Απευθύνεται σε εργαζόμενους εμπορικών επιχειρήσεων και επιχειρηματίες


ΕΛΛΑΔΑ
19:24
19/09/2012
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά
loading

«Τεχνικές διαπραγματεύσεων στις αγορές και πωλήσεις εμπορικών επιχειρήσεων», είναι ένα από τα προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Μεγ. ΕΒΕΠ), με ημερομηνία έναρξης στις 15 Οκτωβρίου 2012.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 100 ωρών, από τις οποίες οι 40 ώρες θα καλύπτονται από διδασκαλία σε αίθουσα, με τη συμμετοχή κατάλληλα εκπαιδευμένου εκπαιδευτή, ενώ οι υπόλοιπες 60 ώρες δια μέσου διαδικτύου (e-learning).

Όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς το πρόγραμμα, θα λάβουν Πιστοποιητικό Δια Βίου Εκπαίδευσης.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές το αργότερο έως τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν: Έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων, υποψήφιοι επιχειρηματίες και όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις για βελτίωση της απόδοσής τους και την παροχή υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών στους καταναλωτές και πελάτες τους.

Για τη συμμετοχή τους, οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για το e-learning, ενώ δεν θα υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα της ΕΣΕΕ «Πρόσκληση Συμμετοχής σε Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης στο πλαίσιο πράξεων «ΕΡΜΕΙΟΝ 2», και θα αποστέλλεται: α) είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected], με θέμα: «Αίτηση συμμετοχής σε Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης-ΕΡΜΕΙΟΝ 2», ή β) ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά στην ΕΣΕΕ (γραφείο HELPDESK προγράμματος ΕΡΜΕΙΟΝ 2- Μητροπόλεως 42 , Αθήνα 10563), σε φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής σε Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης-ΕΡΜΕΙΟΝ 2».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει