Έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης παραμένουν οι συμβασιούχοι του δήμου Θεσσαλονίκης, οι συμβάσεις των οποίων έληξαν πριν από λίγες ημέρες. Απόψε στις 8:30 προγραμματίζεται συναυλία στο σημείο, ενώ μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων η Σοφία Εξαδακτύλου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους «να έρθουν και να συμπαρασταθούν στους απολυμένους συμβασιούχους». «Αυτή τη στιγμή αρκετοί συμβασιούχοι βρίσκονται εδώ. Κόσμος έρχεται συνεχώς ενώ μας επισκέπτονται φορείς και σωματεία που δηλώνουν συμπαράσταση στον αγώνα μας. Καλούμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να ρθει να μας συμπαρασταθεί» πρόσθεσε.

Αύριο συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου ώστε να διαμορφωθεί το καινούριο πρόγραμμα δράσης των μελών του.

Σημειώνεται ότι οι συμβασιούχοι, που έχουν στήσει σκηνές μπροστά στην κεντρική είσοδο του ΥΜΑΘ, διεκδικούν μόνιμη και σταθερή δουλειά και μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.