Μικροένταση σημειώθηκε όταν διαδηλωτές που πρόσκεινται στην ΛΑΕ έφτασαν έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο επί της Σταδίου .

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε:

«Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκα στην οδό Ακαδημίας 31 το γραφείο της Συμβολαιογράφου Ευφρ. Γ. Σιμοπούλου συνοδευόμενος μόνο από τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη ισόγειου καταστήματος, το οποίο εκπλειστηριάζεται ηλεκτρονικά από την εν λόγω συμβολαιογράφο.

Με έκπληξη ακούσαμε την απάντηση “της αυτού μεγαλειοτάτης” Συμβολαιογράφου των Τραπεζών ότι δεν μπορεί να μας δεχθεί ούτε καν για να ενημερωθεί για τις αιτιάσεις μας.

Θεωρώ ντροπή για το συμβολαιογραφικό επάγγελμα, πρόκληση για τα εναπομείναντα ίχνη δημοκρατίας και επίδειξη μέγιστης αλαζονείας, αυθαιρεσίας και αυταρχισμού την απαράδεκτη στάση ενός δημόσιου λειτουργού, όπως η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος, απέναντι σε ένα εύλογο αίτημα της υπεράσπισης ενός συμπολίτη μας που χάνει την περιουσία του.

Θεωρώ, επίσης, ντροπή ότι το Αθηναϊκό κέντρο έχει φτάσει στο σημείο να αστυνομοκρατείται κυριολεκτικά από ολόκληρη, σχεδόν, την αστυνομική δύναμη και τα ΜΑΤ που προστατεύουν, υποτίθεται, χωρίς καμιά εξουσιοδότηση, τα συμβολαιογραφικά γραφεία, λες και είναι κέντρα ληστείας των πολιτών που προκαλούν το μίσος τους».

IMG_0646

IMG_0645 IMG_0644

83m4o3rp hikl9ymp pbxb6s70 xxoj7gxx

Βίντεο και φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος