Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας με δύο νεκρούς στη στέγη γερόντων

Το κτίριο στην Καλλιθέα υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά


ΕΛΛΑΔΑ
15:00
13/01/2018
Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας με δύο νεκρούς στη στέγη γερόντων
1
loading

Τα αίτια της τραγωδίας στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων στην Καλλιθέα, όπου δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 55 ετών, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά, διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 06:00 το πρωί στο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι δύο γυναίκες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιό τους, ενώ οι υπόλοιποι ηλικιωμένοι πρόλαβαν να απομακρυνθούν. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν γρήγορα τη φωτιά πριν να προλάβει να επεκταθεί.

ÖÙÔÉÁ ÓÅ ÏÉÊÏ ÅÕÃÇÑÉÁÓ ÓÔÇÍ ÊÁËËÉÈÅÁ -Å×ÁÓÁÍ ÔÇÍ ÆÙÇ ÔÏÕÓ ÄÕÏ ÃÕÍÁÉÊÅÓ--ÖÙÔÏ ×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Στη συνέχεια διακομίστηκαν δύο ηλικιωμένες με αναπνευστικά προβλήματα στον «Ευαγγελισμό», ενώ αργότερα για προληπτικούς λόγους πήγαν στο «Σωτηρία» και τα υπόλοιπα άτομα που διαμένουν στη Στέγη.

Σημειώνεται ακόμη ότι το κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Extremoulis

    H Πυροσβεστική η οποία έδωσε άδεια για να λειτουργήσει η Στέγη, δεν είδε ότι το υπόγειο έχει κοιτώνες; δεν είδε εάν υπάρχει σύστημα πυρόσβεσης;;; Ο π. Δημήτριος που είναι υπεύθυνος, θα λογοδοτήσει για τις εγκληματικές παραλείψεις;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει