Με μία ζεστή και γεμάτη κέφι εκδήλωση, που είχε έντονα εορταστικό «άρωμα» ολοκληρώθηκε ο γλυκός θεσμός της ΓΙΩΤΗΣ για το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2017», που έγινε αισίως 2 ετών! Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο Δειπνοσοφιστήριον School of Gastronomy, οι 10 φιναλίστ «ζαχαρόπλασαν» ευφάνταστα και νόστιμα, σπιτικά γλυκά, πάνω σε δικές τους συνταγές με αγαπημένα προϊόντα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ. Κριτές των δημιουργιών τους ήταν η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο εμπνευσμένος food stylist Μιχαήλ Αθανασίου και η Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα, του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΓΙΩΤΗΣ. Την εκδήλωσε παρουσίασε η Νόνη Δούνια.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. παραδίδει το χρηματικό έπαθλο και το «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2017» στη Νο1 νικήτρια του διαγωνισμού, κα Μαργαρίτα Γκέκτση.

Οι δέκα φιναλίστ του «Βραβείου Ζαχαροπλάθουμε 2017» με τις εντυπωσιακές και ιδιαίτερα γευστικές δημιουργίες τους.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής: η διεθνούς φήμης αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, ο εμπνευσμένος food stylist Μιχαήλ Αθανασίου και η Δρ. Ευαγγελία Καρβέλα, του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. με τη λαμπερή παρουσιάστρια της εκδήλωσης, Νόνη Δούνια και τον Εμπορικό Διευθυντή της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. κ. Μ. Παπαθανασίου.

Από τη ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: ο κ. Μ. Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής, η κα Ι. Καπαϊτζή, Marketing Manager, και η κα Ο. Βαγιωνά, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Social Media, με την κριτική επιτροπή, την παρουσιάστρια της εκδήλωσης και τους δέκα φιναλίστ με τα βραβεία τους.