Στο ΣτΕ η αίτηση αναστολής των πλειστηριασμών

Αίτημα συμβολαιογράφου για «πάγωμα» πλειστηριασμών


ΕΛΛΑΔΑ
13:42
12/12/2017
Στο ΣτΕ η αίτηση αναστολής των πλειστηριασμών
1
loading

Συζητείται το μεσημέρι στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο τμήμα Αναστολών, η αίτηση αναστολής των πλειστηριασμών που έχει υποβάλει η συμβολαιογράφος Λαυρίου Ελένη Καραγεωργοπούλου.

Με την αίτηση ζητείται να ανασταλεί προσωρινά η απόφαση της τελευταίας επαναληπτικής γενικής συνέλευσης (27.11.2017) του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου με την οποία ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων από όλους τους πλειστηριασμούς έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου έχει ζητήσει να καταθέσουν τόσο η συμβολαιογράφος όσο και εκπρόσωποι του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου αλλά και του υπουργείου Δικαιοσύνης για να εκθέσουν τις απόψεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση ακύρωσης, λόγω της σπουδαιότητάς της, παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με δικάσιμο 5/10/2018.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΔΣΕ

    Η κλιμάκωση της επίθεσης με τους πλειστηριασμούς πάει χέρι - χέρι με όλο τον αντιλαϊκό προγραμματισμό που «τρέχει» στο πλαίσιο της 3ης «αξιολόγησης» από κυβέρνηση - κεφάλαιο - κουαρτέτο. Πάει μαζί με τις περικοπές στα προνοιακά επιδόματα, τη μεγαλύτερη φορομπηξία και τις κατασχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο, τη θέσπιση νέων εμποδίων για την οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης, της απεργιακής κινητοποίησης.
    https://emporoupallilos.blogspot.gr/2017/10/blog-post.html

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει