Έρευνα για το Αιγάλεω ζητά ο Ρόβλιας

Εικόνες χάους το πρωί στο δήμο για τα προνοιακά επιδόματα


ΕΛΛΑΔΑ
11:43
17/02/2012
Έρευνα για το Αιγάλεω ζητά ο Ρόβλιας
1
loading

Με κατεπείγουσα εντολή του προς το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνος Ρόβλιας ζητά άμεση έρευνα για την πρωινή ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών στο Δήμο Αιγάλεω. Μάλιστα ο κ. Ρόβλιας ζητάει να ξεκινήσει η διαδικασία ελέγχου εντός της ημέρας και να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Σήμερα το πρωί εκατοντάδες πολίτες συνωστίστηκαν έξω από τα γραφεία του δήμου Αιγάλεω προκειμένου να απογραφούν για να μη χάσουν το επίδομα αναπηρίας.

Όταν οι πόρτες της υπηρεσίας άνοιξαν, οι πολίτες άρχισαν να στριμώχνονται και να ποδοπατούνται, προκειμένου να πάρουν τα νούμερα προτεραιότητας που έδινε η υπηρεσία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Aisiodoxos

    Κύριε Ρόβλια μας δουλεύετε; Δεν γνωρίζετε ότι τίποτε δεν λειτουργεί πλέον στην Ελλάδα; Ήδη από τις "καλές εποχές" βλέπαμε ανθρώπους έξω από το ΙΚΑ στις 5 το πρωί, έξω από τα γραφεία κοινωνικού τουρισμού στις 3 το πρωί και πάει λέγοντας! Ζητάς ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ και σου λένε να πας μετά το Πάσχα και πολλά άλλα τέτοια; Ποιόν πάτε να παραπλανήσετε διατάζοντας κατεπείγουσα έρευνα; Θα αποτυπωθεί η αλήθεια ή θα δοθεί λύση; Είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι (κάποιοι έστω). Μην μας δουλεύετε!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει