Απόφαση μονιμοποίησης εργαζομένων με stage

Δικαίωση από το Πρωτοδικείο


ΕΛΛΑΔΑ
11:37
17/02/2012
Απόφαση μονιμοποίησης εργαζομένων με stage
7
loading

Υπέρ των εργαζομένων με συμβάσεις μαθητείας («stage») είναι η απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, κρίνοντας ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και γι' αυτό οι συμβάσεις τους πρέπει να μετατραπούν σε εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με το Έθνος, το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα αναδρομικής καταβολής των νόμιμων αποδοχών που έπρεπε να εισπράττουν αυτό το διάστημα, ενώ κήρυξε την απόφασή του προσωρινά εκτελεστή, επιτρέποντας έτσι την άμεση επιστροφή στις εργασίες τους και την άμεση είσπραξη των οφειλομένων.

Οι εργαζόμενοι είχαν συμβάσεις μαθητείας του ΟΑΕΔ παρέχοντας τις υπηρεσίες τους ανασφάλιστοι και με μηνιαίες αποδοχές περίπου 500 ευρώ στις εφορίες, με την υποχρέωση υπογραφής διαδοχικών συμβάσεων που τιτλοφορούνταν ως «συμφωνητικά εργασίας» δήθεν για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar wien

  ζηλιαριδες [...] ....4 χρονια με κοροιδευατε και περνατε διπλασιο μισθο απο μενα....30000Ε ζεστα ερχονται...

 2. avatar leras

  Λεφτα υπαρχουν(ως γνωστον βρισκονται στους μισθωτους και στους συνταξιουχους)...βουλευτες υπαρχουν...[..]  δικαστες υπαρχουν....κοματοσκυλα υπαρχουν αρα και νεες θεσεις στο δημοσιο υπαρχουν!!!Αναρωτιεμαι...φως στο τουνελ υπαρχει?????????

 3. avatar Traianus

  Ήθελα να ήξερα πως θα γίνουν αορίστου τη στιγμή που λένε οτι θέλουν να απολλησουν τους είδη υπάρχοντες αορίστου . Οτι να' ναι!

 4. avatar ngeo

  μαζί τα φάγαμε....

  1. avatar megaloagroths

   μαζι τα τρωμε ακομα

 5. avatar aragdou

  ποτε επιτέλους θα υπάρξει λίγη δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα??Τα άτομα αυτά μπαίνανε με τη βοήθεια βουλευτών και εν γνώση τους ότι δεν θα είναι για πάντα σε αυτές τις θέσεις...όσες φορές ρώτησα στον ΟΑΕΔ για ανάλογη θέση μου λέγανε δεν υπάρχει μέχρι που κάποιος γνωστός από εκει μέσα μου είπε να μην ξαναπάω γιατι οι θέσεις ήταν όλες κλεισμένες από παιδιά που είχαν βάλει βουλευτές...

 6. avatar Boo

  στο εφετείο σε ποιον αιώνα ζουν? που άλλου στον κόσμο υπάρχει μονιμότητα υπαλήλων αντίστιxης χρησιμότητας? δεν θα μινει τίποτα από την ελλάδα αν δεν κάνει επιτέλους αυτό το βήμα προς τον 21 αιώνα. είμαστε ακόμα πρωτόγονοι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει