Το να ξεχάσει ο άντρας τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για όλες τις γυναίκες του πλανήτη τουλάχιστον ασυγχώρητο! Επίσης κάτι άλλο που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, είναι να λάβει το πρώτο δώρο που ο άντρας θα βρει μπροστά του, απλά για να ξεμπερδεύει.

Για να μην επαναλαμβάνεστε λοιπόν κάθε χρόνο αλλά και να μην ξοδέψετε άφθονο και άσκοπο χρόνο στην αγορά, ακολουθούν 9 πρωτότυπες ιδέες για «αγιοβαλεντίνικα» δώρα.

Όλα αυτά τα δώρα μπορούν να βρεθούν και online, για να μη σας φάνε οι δρόμοι!

9. Personalised Retro Styled Cassette Print

Μοναδικό και ιδιαίτερο, αυτό το αντικείμενο design θα το λατρέψει! Θα το λατρέψεις όμως κι εσύ, γιατί δείχνει υπέροχο χωρίς να είναι ροζ ή κόκκινο (κι όταν θα θρονιαστεί στον τοίχο σου για κάνα χρόνο, θα εκτιμήσεις το cool χρωματάκι του). Το πόστερ με τη ρετρό κασέτα εξατομικεύεται πλήρως: βάζεις το όνομα της κοπέλας σου στην ετικέτα της κασέτας και κάτω όλα τα αγαπημένα της τραγούδια και δείχνεις ότι αυτή τη χρονιά έβαλες μπόλικη σκέψη στο αγιοβαλεντίνικο δώρο.

8. Prada Phone by LG 3.0

Λες και κυκλοφόρησε πάνω στην ώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο, το κομψό αυτό smartphone θα το λατρέψει τόσο η techno-friendly κοπέλα σου όσο και το fashion victim έτερο μισό σου! Είναι LG, άρα κινητό, είναι και Prada, άρα στιλάτο. Παρ’ το όμως με σύνδεση για να μην ξετιναχτείς οικονομικά.

7. Tatty Devine Lolly Necklace

Ιδιόρρυθμο και ντιζαϊνάτο, το περιδέραιο αυτό είναι μια καλή εναλλακτική για το κλασικό «χρυσαφικό» του Αγίου Βαλεντίνου. Όσο για την καρδούλα, ποια μπορεί να αντισταθεί σε τόση αγάπη; Ετοιμάσου για νέα ρομάντζα!

6 – Medion MD86466 Slim Camcorder

Πρόκειται για Full HD βιντεοκάμερα, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και τα σχετικά. Γιατί είναι αγιοβαλεντίνικο δώρο; Μα γιατί είναι ροζ! Σε αυτό τον Άγιο Βαλεντίνο θα πρωτοτυπήσουμε.

5. Z Chocolat

Υπό άλλες συνθήκες, τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς θα ήταν απίστευτα τετριμμένο δώρο. Αυτό που κάνει όμως το κουτάκι τούτο διαφορετικό είναι ότι πρόκειται για σούπερ σπέσιαλ σοκολάτα! Φτιαγμένα από ανώτερης ποιότητας γαλλική σοκολάτα, τα gourmet αυτά σοκολατάκια δείχνουν τόσο εντυπωσιακά όσο δεν παίρνει. Ακόμη πιο εντυπωσιακή, είναι η ποικιλία σε τιμές και η δυνατότητα για προσωποιημένα μηνύματα μέσα στο κουτάκι.

4. Nespresso Pixie

Δεν υπάρχουν και πολλές οικιακές συσκευές που να μπορούν να πλασαριστούν ως ρομαντικά αγιοβαλεντίνικα δώρα, αυτή η καφετιέρα όμως τα καταφέρνει μια χαρά. Στιλάτη, compact, έτοιμη σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, είναι μια καλή ιδέα για κάθε λάτρη του καφέ.

3. Valentino Valentina Eau De Parfum Spray 50ml

Σοφιστικέ και με χαρακτήρα, το αρωματάκι Valentina Eau De Parfum είναι ταυτόχρονα κλασικό και μοντέρνο και, όπως άλλωστε υποδεικνύει και το όνομά του, ιδιαίτερα κατάλληλο για δώρο στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Αν είναι να πας στο «σιγουράκι» του αρώματος, δείξε τουλάχιστον ότι την έχεις ψάξει τη δουλειά…

2. Bezel Trilogy Diamond Earrings

Δεν υπάρχει κλασσικότερο (και καλύτερο) δώρο για τη γυναίκα από το διαμάντι, αυτά τα διαμαντένια σκουλαρίκια όμως είναι καλά και για σένα, γιατί είναι σχετικά προσιτά! Το «κλειδί» είναι πως πρόκειται για διαμάντια κατασκευασμένα στο εργαστήριο και θα τα λατρέψει ακόμα και ο τραπεζικός σου λογαριασμός.

1. Pullman Passport Holder

Δικαίως θα αναρωτηθείς γιατί μια θήκη διαβατηρίου, όσο κομψή κι αν είναι, είναι το καλύτερο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου! Γιατί θα βάλεις μέσα της δυο εισιτήρια για ρομαντικό ταξιδάκι και θα έχεις πετύχει διάνα στο δώρο. Ο προορισμός βέβαια είναι το δέκατο δώρο που πρέπει να σκεφτείς μόνος σου…

Για περισσότερα θέματα για τον άντρα επισκεφτείτε το delamagen.gr