Το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων πέρασε από την επιτροπή της Βουλής και  θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν στην αρμόδια επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ, ΑΝ.ΕΛ και Ποτάμι με τη ΝΔ και την Ένωση Κεντρώων να επιφυλάσσονται. Αρνητική ήταν η ψήφος των ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής.

Στη λίστα με όσους είχαν να εκφράσουν την αντίθεση τους, προς αυτήν την εξέλιξη, προστέθηκε και ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης έγραψε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», ανέφερε στο πρώτο του ποστάρισμα.

φγ

Στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, έκανε νέο ποστάρισμα: «Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ.

Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδείξουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση».

φφγ