Μαζί για το παιδί…

Το ποσό από τις δύο συναυλίες του Μ. Πλέσσα που έγιναν στο Badminton δόθηκε στο σύλλογο


ΕΛΛΑΔΑ
17:06
09/12/2011
Μαζί για το παιδί...
loading

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση στα γραφεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» παρευρέθηκαν ο Μίμης Πλέσσας, ο Μιχάλης Αδάμ από το Θέατρο Badminton, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Μπαρτσόκας, η Αντιπρόεδρος Μέμη Γκέρτσου, η Γεν. Γραμματέας Μαριλένα Μηναϊδη, αλλά και η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, συνεργάτες του συνθέτη, της Ένωσης και του Θεάτρου Badminton χτες το μεσημέρι, για να αποδοθεί το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δύο εξαιρετικές συναυλίες του Μίμη Πλέσσα στο Badminton, στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2011.

Η προσφορά έγινε δεκτή με συγκίνηση και χαρά από τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Μίμης Πλέσσας να προσφέρουν με την τέχνη τους, στα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη.

Ο Μίμης Πλέσσας τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που φιλοξένησε στις συναυλίες του, να μπορεί να προσφέρει, κάτι που κάνει όσο συχνά μπορεί και έχει τη δυνατότητα και έδωσε την υπόσχεση να επαναλάβουν μια σημαντική συναυλία για τους σκοπούς της Ένωσης, στο άμεσο μέλλον.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και βοηθά περισσότερα από 10.000 παιδιά σε ανάγκη κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια ένωση δέκα μη-κερδοσκοπικών οργανώσεων, που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών, προσφέροντας κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη.

Κάτω από την ομπρέλα της Ένωσης βρίσκουν καταφύγιο παιδιά που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους.

Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά, μέσα από εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Επιπλέον, έχει θέσει σε λειτουργία την Πανελλαδική Γραμμή Συμβουλευτικής «11 525 Μαζί για το Παιδί», μια γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει δωρεάν συμβουλές και ατομικά ραντεβού κατόπιν αξιολόγησης, σε παιδιά, νέους και γονείς.

Τα έσοδα της Ένωσης προκύπτουν αποκλειστικά από δωρεές, χορηγίες και έσοδα από εκδηλώσεις που διοργανώνει η ίδια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει