Απανωτές ήταν οι ασκήσεις των Δυνάμεων Αμέσου Επέμβασης ειδικά τον Φλεβάρη. Λόγω και της αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας οι μονάδες που έχουν επιφορτιστεί με αυτή την αποστολή στο πλαίσιο των σχηματισμών της 1ης Στρατιάς, του Δ’ Σώματος Στρατού και της 1ης ΜΠ, άφησαν τα στρατόπεδά τους για πάνω από μία φορά δοκιμάζοντας χρόνους και διαφορετικά σενάρια.

Από τους «συναγερμούς» αυτούς διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα και το εξαιρετικό ηθικό του προσωπικού ενώ και το φωτογραφικό υλικό ήταν εντυπωσιακό.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΜΠ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟΜΠ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.