Ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν από το χρηματοκιβώτιο του κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ Λάρισας περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ άφαντος είναι και ο 35χρονος κεντρικός διαχειριστής – ταμίας.

Ο ταμίας δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εργασία του, όπως αναμενόταν, και μέσα στο χρηματοκιβώτιο αντί για χρήματα υπήρχαν ρούχα.

Μάλιστα, λόγω του γεγονότος σήμερα, σε ορισμένες περιοχές του νομού σημειώθηκε καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ.

Όπως αναφέρεται, ο 35χρονος, την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα πήγε στην εργασία του με σακ βουαγιάζ αφού σχολώντας από τη βάρδια του θα πήγαινε σε παραθαλάσσια περιοχή όπου παραθερίζει η οικογένειά του. Φέρεται δε, να χρησιμοποίησε τον ταξιδιωτικό σάκο για να μεταφέρει τα χρήματα ενώ στο χρηματοκιβώτιο βρέθηκαν ρούχα τα οποία θα μετέφερε υποτίθεται στην οικογένειά του που βρισκόταν σε διακοπές.

Ο 35χρονος, που χθες τουλάχιστον δεν είχε εντοπισθεί ούτε είχε δώσει σημάδια ζωής, είχε προσληφθεί στα ΕΛΤΑ πριν 7 χρόνια περίπου, ενώ είχε θητεύσει και στο κατάστημα των Φαρσάλων.