Με προβλήματα η πρεμιέρα της φοροκάρτας

Πολλές τράπεζες δεν έχουν να τη δώσουν στους πολίτες


ΕΛΛΑΔΑ
10:39
03/10/2011
Με προβλήματα η πρεμιέρα της φοροκάρτας
9
loading

Προβλήματα παρατηρούνται σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών καθώς δεν μπορούν να χορηγήσουν την φοροκάρτα η οποία μπαίνει επίσημα από σήμερα στη ζωή μας.

Η νέα ειδική κάρτα, η οποία θα αποτυπώνει ηλεκτρονικά τα ποσά δαπανών από αγορές ή παροχή υπηρεσιών, είναι προαιρετική.

Η φοροκάρτα θα μπορεί να χρησιμοποιείται υπό την προϋπόθεση ότι το κατάστημα με το οποίο συναλλάσονται διαθέτει το ειδικό μηχανημα POS (που χρησιμοποιείται και για τις πιστωτικές κάρτες).

Αν και φέτος δεν αλλάζει το καθεστώς των αποδείξεων, αφού οι αλλαγές προγραμματίζονται για τα εισοδήματα του 2012 που θα δηλωθούν το 2013, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συλλέγουν περισσότερες αποδείξεις, δηλαδή το 25% του ατομικού εισοδήματος ή έως 15.000 ευρώ ο καθένας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar nn

  για αρχή η φοροκάρτα, στη συνέχεια η κάρτα του πολίτη και όταν πια αρχίσει ένας ένας να χάνει τις κάρτες θα μας τις περάσουν και στο χέρι για να μην χάνονται με τίποτα......... ο απόλυτος έλεγχος???????? τι καλά......................

  1. avatar mario o tromeros

   το άλλο με το 666 το έχεις ακούσει

 2. avatar ANTIRISIAS

  Εχετε καταλάβει οτι η φοροκάρτα στο μέλλον θα αποτελεί τεκμήριο!!! Αν δηλώνεις 10 και εχεις συγκεντρώσει αποδείξεις για 15 τότε το επιπλέον θα αποτελεί τεκμήριο διαβίωσης. Είναι η μεγαλύτερη παγίδα για τον κόσμο. Σήμερα προαιρετική και αύριο υποχρεωτική!!!

 3. avatar KatDelBar

  Τη ποσοστό από τις αγορές με φοροκαρτα θα πηγαίνει στις τράπεζες για την ...τσάμπα εξυπηρέτηση?

 4. avatar Νικηταράς

  Πρώτα βγάζουν παλαβούς νόμους να συγκεντρώνουμε άπειρες αποδείξεις και μετά μας παρουσιάζουν την λύση μια μαγική φοροκάρτα.Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος.Ξυπνάτε και αντισταθείτε Έλληνες οι κυβερνώντες είναι επικύνδυνοι.

 5. avatar Νικηταράς

  ταν ήταν να φέρουν τις κάμερες στους δρόμους, έλεγαν ότι χάρη σε αυτές θα εξαφανιστεί η εγκληματικότητα.Αντίθετα η εγκληματικότητα ανέβηκε 1000%.

 6. avatar DANTE

  ...μην δωσεις στον ελληνα κατι τζαμπα...αμεσως να τα τρεξει να το αρπαξει.... απαπαπαπαπ

 7. avatar nn

  από 1-1-2012 θα είναι υποχρεωτική....

 8. avatar ANTIRISIAS

  Περίμενε 6 μήνες και θα δείς, όταν γίνει υποχρωτική.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει