Νέος προϊστάμενος στην εισαγγελία Εφετών της Αθήνας επανεξελέγη ο εισαγγελέας Εφετών Ισίωδορος Ντογιάκος, συγκεντρώνοντας το 48% των ψήφων.

Ο κ. Ντογιάκος, ο οποίος θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο για ακόμη δύο χρόνια, κατήλθε στο παρά πέντε υποψήφιος αφού ο Αρειος Πάγος εγγράφως διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κώλυμα εκλογής, καθώς μέχρι την εκλογική διαδικασία δεν του είχε επιδοθεί η πειθαρχική καταδίκη σε στέρηση μισθού 40 ημερών που του επιβλήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για προσβολή της Προέδρου

Συγκεκριμένα , ο κ. Ντογιάκος κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων στις εισαγγελίες και τα Πρωτοδικεία, έλαβε 39 σταυρούς. Ακολουθούν οι συνάδελφοί του επίσης εισαγγελείς Εφετών κ. Αντ. Λιόγας με 30 σταυρούς και η κ. Γ. Τσατάνη με 7 σταυρούς.

Επανεξελέγη στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ο νυν προϊστάμενος Ηλίας Ζαγοραίος με 81 ψήφους. Η Ολυμπία Κλειτσάκη έλαβε 45 ψήφους.

Κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθήνας επανεξελέγη το νυν Τριμελές Συμβούλιο, σύμφωνα με το εξής αποτέλεσμα εκλογών:

Πρόεδρος: Δημήτριος Νικολόπουλος με 146 ψήφους

Μέλη: Κωνσταντίνος Ζουρνατζής με 152 ψήφους και Ευαγγελία Ζωγραφάκη 116 ψήφοι.

Νέος προϊστάμενος στο Εφετείο της Αθήνας εξελέγη ο πρόεδρος Εφετών Θόδωρος Κανελλόπουλος και νέος προϊστάμενος στο Πρωτοδικείο της Αθήνας εξελέγη ο πρόεδρος Πρωτοδικών Ελευθέριος Γεωργίλης.