Μία νέα υπηρεσία, με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών και την προάσπιση των συμφερόντων του, θέτει σε λειτουργία η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Έτσι ο κάθε πολίτης, με την αποστολή ενός απλού μηνύματος σε έναν πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό, μπορεί να ενημερώνεται άμεσα για τα τρία πρατήρια υγρών καυσίμων με την φτηνότερη βενζίνη. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη και σίγουρα μπορεί να βγάλει τους καταναλωτές από την ταλαιπωρία της αναζήτησης του πιο φτηνού βενζινάδικου και φυσικά να συμβάλλει στον ανταγωνισμό.

Στην σχετική ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Θωμά Πιτούλη, σημειώνεται: «Κάνουμε γνωστό στην τοπική κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας τη Νέα Υπηρεσία Ενημέρωσης για φθηνότερη βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων.

Η διαδικασία συνιστάται στη αποστολή sms στο 54151 με την περιοχή ενδιαφέροντος, οπότε και λαμβάνεται απάντηση στο κινητό, με τη τιμή της βενζίνης, το πρατήριο πώλησης καυσίμων, καθώς και τη διεύθυνση για κάθε ένα από τα 3 φθηνότερα σημεία πώλησης που εντοπίστηκαν στην περιοχή ενδιαφέροντος».

πηγή: epiruspost