Εάν δεχτούμε το αξίωμα ότι ο οίνος ευφραίνει την καρδιά, τότε ίσως καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ένα κρασί σε συνδυασμό με το κατάλληλο φαγητό, μπορεί να ευφράνει ακόμα περισσότερο την καρδιά μας. Εξετάζοντας μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα ποικιλιών που μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά με κατηγορίες τροφών που συναντάμε καθημερινά. Συζητάμε για ταιριάσματα που πλησιάζουν όσο το δυνατόν τον καλύτερο συγκερασμό υγρού και στερεού στοιχείου. Εάν δε πιστεύετε πως οι κανόνες είναι για να καταρρίπτονται, στην περίπτωση του κρασιού, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Γι’ αυτό όπως ήδη ίσως γνωρίζετε το λευκό κρασί ταιριάζει καλύτερα με λευκό κρέας ή ψάρι, ενώ το ερυθρό με κόκκινο. Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr…