Για φάρμακα που έδιναν εν αγνοία στον Παναγιώτη Μαυρίκο και του έπεφτε η πίεση έκανε λόγο η μητέρα του δημοσιογράφου, μιλώντας στον Alpha, δίχως να αποκλείει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στο αυτοκίνητο.

«Μετά τη ΓΑΔΑ ο γιος μου έπαθε σαν νευρικό κλονισμό. Απ’ ότι ρώτησα το γιατρό του, του είχε δώσει ένα αντικαταθλιπτικό. Εγώ πηγαίνοντας πάνω τον βρήκα με 5 πίεση, του διναν πάρα πολύ ισχυρά φάρμακα και δεν άντεξε η καρδιά του. Και όταν του είπα (του γιατρού) “Τα φάρμακα που είδα εγώ και δίνανε στο παιδί μου, που έπεφτε με 4 πίεση, ποιος τα έχει δώσει;” Ο γιατρός του δεν γνώριζε, ενώ ο γιατρός του δεν γνώριζε αυτά τα φάρμακα και ωρύεται», δήλωσε η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Η ίδια τόνισε ότι πιστεύει πως ήθελε κάποιος να του κάνει κακό δίνοντάς του «όχι λάθος φάρμακα, αλλά εν αγνοία του φάρμακα. Δεν καταλάβαινε το παιδί μου».

Παράλληλα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στο αυτοκίνητο. «Κι αυτό μαζί έγινε. Κι αυτό μαζί. Και τα δύο γίνανε, αλλά δεν άντεξε να βγει, γι’ αυτό έπεσε και στη θέση έτσι γιατί όταν του δίνανε αυτά τα φάρμακα τού έπεφτε η πίεση στα 4. Και ρωτάμε: “ποιος γιατρός τα έγραψε;” Και δεν απαντάνε».

«Πιστεύω ότι το αυτοκίνητο αυτό ή με κομπιούτερ ή κάτι στο ραντεβού που πήγε, του κάνανε αυτό που του κάνανε. Δεν ξέρω ποιος το έκανε. Θα βρεθεί. Αυτά θα βρεθούν όλα γι’ αυτό έχει αναλάβει ο κ. Κούγιας», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, τόνισε πως ο γιος της ήταν τίμιος και έκανε αποκαλυπτική δημοσιογραφία. «Το παιδί μου ήταν ένα τιμιότατο παιδί. Αυτή τη στιγμή είναι υποθήκη και το σπίτι μου. Χρωστάει παντού. Ο αδελφός του με ειδικές ανάγκες δεν έχει ούτε φως, ούτε νερό. Το παιδί μου το φάγανε… Ο γιος μου, παλικάρι δημοσιογράφος. Παλικάρι ήτανε και τους τα έβγαζε όλα στη φόρα. Εγώ θέλω να μάθω τι εγκληματίες ήταν αυτοί που του κάνανε αυτά όλα».