Οι τεχνικοί σύμβουλοι που όρισε η οικογένεια του Παναγιώτη Μαυρίκου κ.κ. Ραυτογιάννης και Διαμαντής εξέτασαν σήμερα σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο της πρόσκρουσης και τα τελευταία μέτρα της πορείας του πολυτελούς τζιπ στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την αυτοψία η πρώτη πρόσκρουση στο διαχωριστικό στηθαίο της Αττικής Οδού έγινε 358 μέτρα πριν από το σημείο που ακινητοποιήθηκε το όχημα. Μέχρι το σημείο που ακινητοποιήθηκε χτύπησε άλλες τέσσερις φορές δυνατά και τουλάχιστον άλλες δύο, με μικρότερη δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο.

Όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε πέρασαν 30 δευτερόλεπτα χωρίς να υπάρξει κάποια εστία φωτιάς, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι υπάρχουν ίχνη διαρροής λαδιού κατά μήκος της διαδρομής μέχρι την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Οι ειδικοί συγκέντρωσαν και διάφορα τμήματα αυτοκινήτου, όπως κρύσταλλα, βίδες και άλλα μεταλλικά αντικείμενα και ερευνούν αν έχουν σχέση με το πολυτελές τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.