Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει το τροχαίο που συνέβη στην Αττική Οδό, όταν μια Porsche Cayenne που κινούνταν πήρε φωτιά και ο οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε. Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Μαυρίκου.

Όπως έδειξαν οι κάμερες της Αττικής Οδού, το όχημα που κινούταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Ελευσίνα, τυλίχθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια προσέκρουσε στο στηθαίο.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό καθώς δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, έχασε τις αισθήσεις τους προφανώς από τις αναθυμιάσεις και απανθρακώθηκε.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβαστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.

Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες

attikiodos1 attikiodos2 attikiodos3 attikiodos4 attikiodos5