Καταβολή των εισφορών στον ΟΑΕΕ μέχρι τις 31 Μαρτίου

Αφορά το 1ο δίμηνο του 2016 και τις δόσεις ρυθμίσεων


ΕΛΛΑΔΑ
16:04
24/03/2016
Καταβολή των εισφορών στον ΟΑΕΕ μέχρι τις 31 Μαρτίου
6
loading

Η Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 είναι η τελευταία ημέρα εμπρόθεσμης πληρωμής εισφορών 1ου διμήνου 2016, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Την ίδια ημέρα, θα καταβληθούν, μέσω μέσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή):

- Η μηνιαία δόση ρυθμίσεων Ν. 4152/2013, Ν. 4321/2015.

- Η μηνιαία δόση των ανωτέρω ρυθμίσεων που δεν εξοφλήθηκε την 29.2.2016 με τις προβλεπόμενες προσαυξήσεις.

Ασφαλισμένοι που έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση, θα πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε να υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στο λογαριασμό τους κατά την ώρα εκτέλεσης παγίων εντολών της τράπεζας επιλογής τους για την εξόφληση των δόσεων.

Από τον ΟΑΕΕ προτείνεται η έγκαιρη πίστωση του λογαριασμού από την Τετάρτη 30.3.2016.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar xoxoxoxo

  Πεταμένα χρήματα αυτές οι εισφορές για μια σύνταξη που δεν θα πάρουμε ποτέ. Χίλιες φορές ιδιωτική ασφάλιση παρά αυτή η κοροϊδία.

 2. avatar SYC

  Γνωρίζω ασφαλισμένο που ΠΡΟ-πλήρωσε ένα ασφαλιστικό έτος (δηλαδή έδωσε προκαταβολικά όλο το ποσό ασφάλισης για ένα χρόνο) και ακόμα του στέλνουν το ειδοποιητήριο του διμήνου. Το αποκορύφωμα είναι ότι αναγράφονται επάνω και οι (πληρωμένοι) μήνες που έχει καθυστερήσει!!!!!(το έκανε τον Αυγουστο του 2015)
  Πόσο [...]μπορεί να είναι αυτό;;;;;;;;;;;;

 3. avatar Φαυλος

  Οι Έλληνες έμποροι προχωρούν μαζικά στις λίστες δωρητων οργάνων. Μόνο που προτιμούν να δίνουν συγκεκριμένο μέρος της ανατομιας τους σε αυτούς που τους ζητούν εισφορές. Πάρτε τα ....μου,βροντοφωναζουν. Η πλάκα είναι ότι προθυμες για δωρεά είναι και οι γυναίκες ασφαλισμένες στον ΟΑΕΕ παρότι δεν έχουν τέτοιο μέρος στην ανατομία τους...

 4. avatar iojik

  Το άκρον άωτον του θρασους. Να σου ζητάνε εισφορές τη στιγμη που είναι δεδομενο οτι δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ.Πεταμενα λεφτα για να ταίζουν τα κοπρόσκυλα.

 5. avatar ΟΧΛΟΣ

  Καλα λέει το ΟΑΕΕ ρε [...] επαγγελματιες. Πληρωστε άμεσα τα 900 ευρω το δίμηνο για να πάρετε σύνταξη 300 ευρώ το μηνα, και για να πληρωνετε και τα φαρμακα και τους γιατρους απο την τσέπη σας.
  Ρε Κράτος τι απαιτήσεις έχουν μερικοί άνθρωποι...

 6. avatar ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

  ΝΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει