Μέτρα για τους πρόσφυγες του Κέντρου στην Κόρινθο από Τόσκα

Δράσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη


ΕΛΛΑΔΑ
23:00
17/01/2016
Μέτρα για τους πρόσφυγες του Κέντρου στην Κόρινθο από Τόσκα
2
loading

Μέτρα για την καλύτερη διαβίωση των προσφύγων στο Κέντρο Αλλοδαπών Κορίνθου, ελήφθησαν με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ύστερα από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες για τις συνθήκες διαμονής των αλλοδαπών.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, με εντολή του κ. Τόσκα και μέριμνα του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, διατέθηκαν στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου 200 υπνόσακοι και 500 κουβέρτες για την κάλυψη των εκεί αναγκών. Επιπροσθέτως, μετά από συνεννόηση με το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων), επίκειται ο ορισμός κλιμακίου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού το οποίο θα επισκέπτεται το Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα, με τη συνδρομή προσωπικού του Στρατού Ξηράς, ολοκληρώθηκε η μεταφορά 95 συνολικά προκατασκευασμένων οικίσκων και η τοποθέτησή τους στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της ΒΙΑΛ στο Χαλκιό της Χίου, όπου μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα λειτουργήσει το Κέντρο Καταγραφής και Ταυτοποίησης -Hot Spot στο νησί.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar kek

    Εχετε ακουσει ποτε τοσα χρονια να δωσουν ΕΝΑ ,μονο ΕΝΑ υπνοσακκο σε καποιο αστεγο ???? Φτου σας !!!

  2. avatar seroloMKO

    Ο ελλαδικός \'\'στρατός\'\' σε ρόλο ΜΚΟ !
    Έτσι τον κατάντησαν οι μαρξιστές !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει