«Ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς». Με αυτό το τραγούδι, ο Λάμπης Λιβιεράτος συμμετείχε για πρώτη φορά στο δίσκο του Θάνου Καλλίρη.

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη το 1987. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το χειμώνα του επόμενου έτους στην παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» με τους Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Φέρτη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Το 1990 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο και στη τηλεόραση και δύο χρόνια αργότερα έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού δίπλα στο Γιώργο Μαρίνο στη ΜΕΔΟΥΣΑ.

Το 1993 εμφανίστηκε στο πλευρό της Άννας Βίσση στο κέντρο «ZOOM» και το καλοκαίρι του ίδιου έτους εμφανίστηκε στις συναυλίες της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το χειμώνα του ίδιου χρόνου εμφανίστηκε στο «Ποσειδώνιο» με τους Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή. Το 1993 κυκλοφόρησε και ο πρώτος δίσκος του με τίτλο: «Ας είχα τη δύναμη» και δύο χρόνια αργότερα κυκλοφορεί και τον δεύτερο του δίσκο με τίτλο: «Υπόθεση προσωπική».

Ένα χρόνο αργότερα, το 1996 δηλαδή, κυκλοφόρησε και τον δίσκο με τίτλο «Μπαμ και κάτω». Ο Λάμπης Λιβιεράτος συνεργάστηκε με πολλά γνωστά ονόματα στην πορεία της καριέρας του και διασκεύασε επίσης πολλά γνωστά τραγούδια της δεκαετίας του ΄60.

Εκτός όμως από τραγουδιστής, είναι και επιχειρηματίας. Διαθέτει μαζί με δύο φίλους του καφέ – μπαρ στην Αγία Παρασκευή. Το καφέ αυτό που έχει φτιάξει μάλιστα τα τελευταία χρόνια, θεωρείται από τα πιο «in» μαγαζιά των βορείων προαστίων (και όχι μόνο).

Ο Λάμπης Λιβιεράτος συμμετείχε στην περιοδεία της Μαρινέλλας, για την οποία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κόβεται λόγω κόστους, όμως εκτός από αυτό, ετοιμάζει και ένα cd, το single του οποίου θα έχει τίτλο: «Θα δεις όλα θα αλλάξουν», όπως λέει στο newsbeast.gr. Πάντως, δεν θέλει να μιλήσει για την οικογένειά του, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στον τύπο.

Δείτε όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».